Bloggen goed voor je bedrijf

Blog jij?
Bloggen is goed voor je bedrijf, maar dat wist je natuurlijk al! Dat het plaatsen van een blog zorgt dat Google jouw website interessant blijft vinden en daardoor meer potentiƫle klanten naar je website trekt, is al lang geen nieuws meer.

Bloggen – Nu de echte reden!
Laat zien wie je bent, wat je voor je klanten kunt betekenen en geef jouw expertise of visie om jezelf te onderscheiden. Met een blog kun je laten zien wat je voor een ander kunt betekenen. MAAR vind je het lastig om steeds een nieuw onderwerp te bedenken? Waarom beschrijf je niet eens hoe jouw dag als ondernemer eruit ziet? Denk je dat dit saai is? Juist niet, je geeft je klanten een kijkje achter de schermen. Staat je blog op je website? Deel hem dan ook even op Social Media.

Wist je dit?
Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden. Een blog wordt vaker gelezen met een pakkende afbeelding. Logische, toch? Er zijn verschillende websites waar je mooie afbeeldingen van mag gebruiken, maar zelf een pakkende foto maken is natuurlijk nog veel persoonlijker.

Bloggen en een VA?
Dat bloggen een goed idee is, zijn we nu wel achter. Maar bloggen kost gewoon een hoop tijd. De oplossing is dat jij als ondernemer een ruwe versie van je blog schrijft of inspreekt en je deze laat uitwerken door een VA.

Alles op een rijtje?
Jij bent de expert, dus jij levert de tekst aan. Gesproken of geschreven. Je appt je VA het ingesproken bericht of mailt je geschreven tekst. Je VA, bedenkt een titel, zoekt of maakt een passende foto, schrijft de content voor je website, redigeert de tekst en als alles is gecontroleerd plaatst ze wanneer jij dit wil je blog online en deelt het op Social Media. Makkelijk he?