Wie werken er met een Virtueel Assistent?

Wie
Vraag jij je wel eens af wie er werken met een Virtueel Assistent (VA)? Wat voor soort werkzaamheden doet een VA en wie zijn haar klanten? In dit blog vertel ik over mijn werkzaamheden en uit welke branche ondernemers komen voor wie ik werk.

Type klanten
Zelf werk ik met grote bedrijven maar ook met Zzp’ers of MKB’ers. Sommige opdrachten zijn tijdelijk, maar de meeste opdrachten die ik zelf heb, zijn vaste opdrachten. Wat voor ondernemers kiezen er voor een VA? Denk aan advocaten, bankwezen, makelaars, business coaches, webdesigners, artsen, maar ook CEO’s kiezen steeds vaker voor een VA.
Werken met een Virtueel Assistant is dus voor iedereen mogelijk.

Werkzaamheden
Bij de ene klant plan en structureer ik dagelijkse werkzaamheden, maak roosters, stuur mensen aan, plan nieuwe werkzaamheden in, vertaal artikelen vanuit het Engels naar het Nederlands, zoek afbeeldingen bij teksten, schrijf nieuwsbrieven en werk blogs uit. Ook het plaatsen van nieuwe content op websites, het maken van content kalenders, uitwerken van expertises.  Zoals je leest is mijn werk erg afwisselend, dat zorgt ervoor dat ik echt de leukste baan heb die er is!

Twijfel je of een VA iets voor jou is? Neem dan contact met mij op. VA@teunissenonlinesupport.nl

Wie werken er met een Virtueel Assistent?