Een Virtuele Assistent iets voor jou?

Loopt je bedrijf goed maar wordt het werk je een beetje te veel? Of heb je alles prima onder controle? …….. Je plant afspraken niet altijd direct in en loopt soms een klein beetje achter met de mail… Maar de opdrachten stromen binnen!

MAAR….
Wat kun je bereiken met een beetje extra tijd? Misschien heb je alles onder controle, maar wat als je een klein bedrag per maand zou investeren? Hoe? Simpel! Werk delegeren aan een Virtuele Assistent! Hoe zou je bedrijf er dan uit zien?

Rust en tijd…
Een Virtuele Assistent is iemand die op afstand werkt en werk bij jou weg haalt, zodat jij meer tijd beschikbaar hebt voor andere zaken in je bedrijf! Met een VA heb je dus de voordelen van ondersteuning en toch geen personeelskosten!

Levert geld op!
Zie een Virtuele Assistent als een investering, het kost tijd en geld, maar het levert ook tijd en geld op! Vergelijk jouw uurtarief met die van je VA en de investering verdient zich meteen terug. In de tijd dat je VA voor jou werkt, kun jij weer een klus oppakken.

Twijfel
Twijfel je? Een VA inwerken kost eerst tijd, je moet kennismaken en bespreken wat je wil, maar het is een investering die je heel veel tijd bespaart in de toekomst!

Ontmoet je VA
Spannend? Natuurlijk!! Een VA werkt mee aan jouw levenswerk, je eigen bedrijf. Dat kan lastig zijn, daarom is een kennismakingsgesprek heel belangrijk het kan helpen om de laatste twijfels weg te nemen. Hoe gaat een kennismaking? Dit kan telefonisch, maar het beste is toch om elkaar even te zien, bijvoorbeeld via Skype. Bedenk welke werkzaamheden je wil laten oppakken zodat je deze kunt bespreken in het gesprek.

Nieuwsgierig geworden of heb je nog vragen? Je kunt me hier bereiken of via

va@teunissenonlinesupport.nl