Over mij

Mijn naam is Demelza en ik werk als Virtual Assistant in Almere. Ik ben een nuchtere Fries, mijn accent kwijt geraakt door een verhuizing naar Utrecht en inmiddels Virtual Assistant in Almere. De meeste huizen die in Almere staan, liggen een aantal meter onder zeeniveau. Best een gek idee om op de bodem van de zee te wonen, maar in het dagelijks leven merk je daar natuurlijk niets van.

Wij wonen vlakbij het bos, het water en het park. Heerlijk om met onze twee honden te wandelen, daarna kan ik vol nieuwe energie weer knallen met mijn werk. Hoewel ik een echte dressuurruiter ben, vind ik het ook heerlijk om met mijn paard even uit te waaien en mijn hoofd leegmaken door te crossen in het bos of even voluit te gaan op de renbaan.

Waar ik gelukkig van word? Chocola, de zon, lekker eten met mijn man, wandelen met mijn honden, mijn paard, reizen, terrasjes en natuurlijk omgang met vrienden en familie!

Via Schoevers heb ik een officemanagement opleiding gedaan. Met een achtergrond van 11 jaar als management assistent bij internationale bedrijven, ziekenhuizen, familiebedrijven en diverse jaren als paraveterinair te hebben gewerkt, heb ik veel ervaring! Ben je benieuwd wat anderen over mij zeggen?

Vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op door hier te klikken of via
va@teunissenonlinesupport.nl
06 8201 6132